Referenciák

Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák

Kapcsolat

Szolgáltatások

Aktuális információk

Hirdetés

Beltéri ajtók anyaga és felülete

Beltéri ajtót nem könnyű választani, hiszen óriási a választék.

Az ajtó anyaga, színe, mintázata, mérete, üvegezése mind színesíti az egyébként is gazdag belső ajtó kínálatot.

Lucfenyő beltéri ajtók

A lucfenyő (Picea) az északi mérsékelt és a sarkvidéki éghajlaton teremnek, élnek meg jól.

Ez a fenyőfaj kimondottan egyenesen nő, szabályos hengerformájú a törzse. Az évgyűrűkön belül a korai és a késői pászták között éles eltérés van, ez húrmetszetnél gyönyörű rajzolatot, mintát eredményez, míg sugármetszetnél enyhe csíkozottságot.

A fa egyedi alakíthatóságának, elegáns megjelenésének természetes létének köszönhetően egyszerre sugároz eleganciát és otthonosságot. Értékálló sokoldalú megoldást kínál, megjelenésében, kialakításában, színárnyalatokban.

Fénykép helye

Festett MDF felület (Új)

Fénykép helye

A festett ajtó nagy előnye, hogy óriási színválasztékkal rendelkezik. Az ajtók gyártási technológiája ma már nagyon korszerű: alapfóliázás vagy alapozó festés után festőkamrában, speciális festékszóróval viszik fel a kívánt színt. A variációs lehetőségek száma hatalmas, lakásokba, irodaházakba, panziókba, szállodákba kiváló megoldás.

A hagyományos, festett nyílászárók kedvelőinek gyakran okoz bosszúságot a valódi fából készített, és fedőfestékkel felületkezet ajtó. A fa természetes formájában nagyon érzékeny a páratartalom változására, így még a megfelelően kiszárított fából készített termékek is gyakran vetemednek a beszerelést követően.

A festett MDF ajtók hatékony, és kedvező árú megoldást jelentenek. Az MDF kiválóan megmunkálható, alaktartó anyag. Az ajtó plasztikus mintázatát CNC marással alakítjuk ki, a végleges felületet minőségi fedőfesték alkalmazásával alakítjuk ki.

A festett MDF ajtók előnyei:

  • A RAL skála bármely színében rendelhető (felár ellenében akár magasfényű kivitelben is)
  • Költséghatékony megoldás a festett fa nyílászárókhoz képest
  • Mintázata akár egyedi elképzelés alapján is kivitelezhető

Dekorfóliás felület

A dekorfóliás ajtók nagy népszerűségének oka, hogy gazdaságos módon érhetünk el megtévesztésig hasonló eredményt a furnérajtókhoz. A papírfóliás felületek magas minőségű nyomdai eljárással készülnek, mely lehetővé teszi, hogy az ajtókon meglepően szép, élethű rajzolatok köszönjenek vissza. A dekorfóliás ajtót elsősorban magánlakásokba és társasházakba, lakóparkokba ajánljuk. Csak magyar szabvány szerint rendelhető.

Fénykép helye

CPL felület (Continous Pressing Laminate)

Fénykép helye

A CPL felület nagy előnye, hogy strapabíró és hatalmas színválasztékkal rendelkezik. A felület előállításakor a gyantát egy hatalmas hengerrel folyamatosan préselik a hordozófelületre, aminek köszönhetően az ajtó ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. Magas a karcállósága, bírja a fröccsenő vizet, általános tisztítószerekkel könnyen tisztítható, lakásokba, társasházakba, irodákba, panziókba, szállodákba, közületeknek tökéletes választás. Acél- vagy szín azonos tokkal rendelhető. A CPL felület már technikai ajtókhoz is alkalmas. Felár nélkül egyedi méretben rendelhető.

HPL (High Press Laminate)

HPL fóliás ajtók felülete a forgalomban levő felületek közül a legkeményebb, köszönhetően a konyhai munkapultok gyártásából áthozott legmodernebb technológiának. Az ajtók tökéletesen visszaadják a fa természetes szépségét, de emellett kérhetőek UNI színekkel és egyedi grafikákkal is rendelhető. Az óriási választék miatt a HPL ajtó a belsőépítészek és a designerek nagy kedvence. A felsorolt kitűnő tulajdonságokon kívül a HPL felület rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben. Fertőtlenítő szerekkel is tisztítható, így nem csak lakásokba, irodaházakba, panziókba, szállodákba, de közületeknek, egészségügyi intézeteknek, sportkluboknak, uszodáknak is kitűnő választás. Kizárólag festett vagy acéltokkal elérhető. A HPL felület már technikai ajtókhoz is alkalmas.

Fénykép helye

Furnér felület

Fénykép helye

A furnéros ajtók felülete természetes fából van, itt valóban visszaköszön a fa eredeti szépsége. Számtalan fa felülettel, intarziával, mintával és pácolt színben választhatók a furnéros beltéri ajtók. A furnér ajtók óriási előnye, hogy a pácolt felületeket akár a bútorok vagy a külső nyílászárók színeihez igazíthatjuk. A kitűnő design tulajdonságok mellett a furnér ajtók ellenállóképessége nagy. Lakásokba, társasházakba, irodákba, panziókba, szállodákba, közületeknek egyaránt ajánljuk. Acél- vagy szín azonos tokkal rendelhető

Telefon: 06-20/8052-383

Cím: 7020 Dunaföldvár, Fehérvári u. 80.

E-mail: info@szilkerablak.hu