Referenciák

Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák

Kapcsolat

Szolgáltatások

Aktuális információk

Hirdetés

Beltéri ajtók anyaga és felülete

Beltéri ajtót nem könnyű választani, hiszen óriási a választék.

Az ajtó anyaga, színe, mintázata, mérete, üvegezése mind színesíti az egyébként is gazdag belső ajtó kínálatot.

Lucfenyő beltéri ajtók

A lucfenyő (Picea) az északi mérsékelt és a sarkvidéki éghajlaton teremnek, élnek meg jól.

Ez a fenyőfaj kimondottan egyenesen nő, szabályos hengerformájú a törzse. Az évgyűrűkön belül a korai és a késői pászták között éles eltérés van, ez húrmetszetnél gyönyörű rajzolatot, mintát eredményez, míg sugármetszetnél enyhe csíkozottságot.

A fa egyedi alakíthatóságának, elegáns megjelenésének természetes létének köszönhetően egyszerre sugároz eleganciát és otthonosságot. Értékálló sokoldalú megoldást kínál, megjelenésében, kialakításában, színárnyalatokban.

Fénykép helye

Dekorfóliás felület

Fénykép helye

A dekorfóliás ajtók nagy népszerűségének oka, hogy gazdaságos módon érhetünk el megtévesztésig hasonló eredményt a furnérajtókhoz. A papírfóliás felületek magas minőségű nyomdai eljárással készülnek, mely lehetővé teszi, hogy az ajtókon meglepően szép, élethű rajzolatok köszönjenek vissza. A dekorfóliás ajtót elsősorban magánlakásokba és társasházakba, lakóparkokba ajánljuk. Csak magyar szabvány szerint rendelhető.

Deco+ beltéri ajtók

A deco+ annyiban tér el a dekorfóliás felülettől, hogy a megnyomott papírfólián van még egy, a felületet védő vékony lakkréteg. Ettől az ajtó ellenállóbb lesz, mint a normál dekorfóliás változat. Kisebb igénybevételű helyiségekbe, lakásokba, társasházakba, lakóparkokba, panziókba ideális. Acél- vagy színazonos tokkal rendelhető.

Fénykép helye

CPL felület (Continous Pressing Laminate)

Fénykép helye

A CPL felület nagy előnye, hogy strapabíró és hatalmas színválasztékkal rendelkezik. A felület előállításakor a gyantát egy hatalmas hengerrel folyamatosan préselik a hordozófelületre, aminek köszönhetően az ajtó ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. Magas a karcállósága, bírja a fröccsenő vizet, általános tisztítószerekkel könnyen tisztítható, lakásokba, társasházakba, irodákba, panziókba, szállodákba, közületeknek tökéletes választás. Acél- vagy szín azonos tokkal rendelhető. A CPL felület már technikai ajtókhoz is alkalmas. Felár nélkül egyedi méretben rendelhető.

HPS felület

Nagyobb tűrőképességgel rendelkezik, mint a CPL ajtó, ezért nagyobb forgalmú helyekre ideális. A HPS-felületen még a legmostohább körülmények sem hagynak nyomot, ütés- és karcálló, ellenáll a napfénynek és a magas hőmérsékletnek. Köszönhetően a modern nyomtatási technikának a felület megtévesztésig hasonlít a természetes fához. Lakásokba, társasházakba, irodákba, panziókba, szállodákba, közületeknek illetve nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekbe egyaránt ajánljuk. Acél- vagy szín azonos tokkal rendelhető.

Fénykép helye

HPL (High Press Laminate)

Fénykép helye

HPL fóliás ajtók felülete a forgalomban levő felületek közül a legkeményebb, köszönhetően a konyhai munkapultok gyártásából áthozott legmodernebb technológiának. Az ajtók tökéletesen visszaadják a fa természetes szépségét, de emellett kérhetőek UNI színekkel és egyedi grafikákkal is rendelhető. Az óriási választék miatt a HPL ajtó a belsőépítészek és a designerek nagy kedvence. A felsorolt kitűnő tulajdonságokon kívül a HPL felület rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben. Fertőtlenítő szerekkel is tisztítható, így nem csak lakásokba, irodaházakba, panziókba, szállodákba, de közületeknek, egészségügyi intézeteknek, sportkluboknak, uszodáknak is kitűnő választás. Kizárólag festett vagy acéltokkal elérhető. A HPL felület már technikai ajtókhoz is alkalmas.

Furnér felület

A furnéros ajtók felülete természetes fából van, itt valóban visszaköszön a fa eredeti szépsége. Számtalan fa felülettel, intarziával, mintával és pácolt színben választhatók a furnéros beltéri ajtók. A furnér ajtók óriási előnye, hogy a pácolt felületeket akár a bútorok vagy a külső nyílászárók színeihez igazíthatjuk. A kitűnő design tulajdonságok mellett a furnér ajtók ellenállóképessége nagy. Lakásokba, társasházakba, irodákba, panziókba, szállodákba, közületeknek egyaránt ajánljuk. Acél- vagy szín azonos tokkal rendelhető

Fénykép helye

Telefon: 06-20/8052-383

Cím: 7020 Dunaföldvár, Fehérvári u. 80.

E-mail: info@szilkerablak.hu