Referenciák

Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák

Kapcsolat

Szolgáltatások

Aktuális információk

Hirdetés

Nyílászáró színválaszték

Az épületek külső megjelenésének esztétikája a szín, a forma és az anyagok együttes hatásából adódik össze. Színes ablakprofilokkal hangsúlyosabbá teheti az épület homlokzatát, a széles dekorválaszték korlátlan lehetőséget nyújt kreativitásunknak.

Fa mintázatú ablakok

Fénykép helye Fénykép helye

Azok számára, aki nagy hangsúlyt fektetnek a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le kellene mondani, léteznek fahatású dekor fóliázott profilokból készül műanyag nyílászárók, melyek a természetes fa hatását keltik. Egyaránt alkalmasak a régi építésű házak felújításánál, valamint az épületek tájjellegű stílusának megtartásánál. A dekor felületek színkártya alapján választhatóak, profiltól függően (a színválasztékot megtalálja az egyes profilok bővebb leírásánál).

Fénykép helye
Fafólia egy természetes kinézetért

Színes ablak acrylcolorral
(Gealan profilnál választható)

Fénykép helye

Egy speciális színezési eljárással készülnek az ablakok, melynek eredményeként a fehér PVC alaptest szétválaszthatatlanul egybeolvad a színes acryl réteggel, így az ablak hosszú távon ellenállóvá válik minden időjárási és mechanikai behatással szemben. Az acrylcolor ablakoknak a belső - helyiségek felöli - oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor (választható RAL színek a Gealan profilok bővebb leírásánál).

Fénykép helye Fénykép helye

Telefon: 06-20/8052-383

Cím: 7020 Dunaföldvár, Fehérvári u. 80.

E-mail: info@szilkerablak.hu