Referenciák

Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák Referenciák

Kapcsolat

Szolgáltatások

Aktuális információk

Hirdetés

Szolgáltatások

Árajánlat készítés és Szaktanácsadás

A tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat készítését javasoljuk. Az ajánlat az érdeklődő által megadott mértek alapján készül, ezen árak tájékoztató jellegűek, felmérést követően és az esetleg változó igényeknek megfelelően még módosulhatnak.


Árajánlatot kérhetnek:

személyesen irodánkban: Dunaföldvár Fehérvári u. 80. (előzetesen egyeztetett időpontban)

e-mailben: info@szilkerablak.hu

telefonon: 06-20/8052-383

Pontos és Ingyenes felmérés

Megrendelés előtt helyszíni felmérés mindenképp szükséges a pontos gyártási méretek megadásához. Ez nagyon fontos, mert az ajtók és ablakok beépítése során már nem minden esetben lehet a pontatlan felmérést korrigálni. Ilyenkor még az Ügyfélnek lehetőség van az esetlegesen felmerülő technikai és kivitelezési kérdések megváltoztatására (a megrendelést követően, ha a nyílászárók már gyártásba kerültek nincs lehetőség módosításra).

Ha a nyílászáróit előbb megrendeli, mint ahogy a kőművesmunka elkészül, feltétlenül kérje ki tanácsunkat, hogy a később kialakítandó nyílások alkalmasak legyenek ajtói és ablakai fogadására.

A felmérés minden esetben ingyenes, amennyiben megrendelésre kerülnek a nyílászárók.

Amennyiben az ügyfél nem kéri a nyílászárók beépítését, akkor azok az általa hozott mértek alapján készülnek.

Megrendelés

Megrendelés a megrendelőlap aláírásával és a bruttó vételár 50%-ának előleg ként történő befizetésével jön létre. Ha a felmérés során, vagy egyéb okokból a műszaki tartalomban vagy az árban változás történik, akkor ezt a gyártás megkezdése előtt a megrendelőnek írásban jóvá kell hagynia. A különböző termékek, munkafázisok különböző tételként kerülnek fel a megrendelőlapra, ezek együttes összege adja a megrendelés végösszegét. A megrendelőlapon rögzített tartalomnak megfelelően indul el a megrendelés.

Szállítás

Az irodánkban megrendelt nyílászárókat beépítéskor a helyszínre szállítjuk, amennyiben nem kéri az Ügyfél a beépítést, lehetőség szerint megoldható a szállítás. A munkálatok során keletkezett hulladékot megegyezés szerint elszállítjuk.

Bontási munkák és precíz beépítés

Az Ön által megvásárolt ablakok hosszú, megbízható működése nagymértékben függ a beépítés milyenségétől, épületasztalos végzetségemmel és 15 évi ilyen irányú munkatapasztalatommal nagy hangsúlyt fektetek a beépítés minőségére. Az új épületeknél a nyílászárókat a vakolatlan falnyílásba lehet beépíteni. A régi nyílászárók ún. "roppantásos módszerrel" kerülnek eltávolításra, mely után a roncsolás miatt már nem felhasználhatóak (külön kérésre, felár ellenében egyben is kiszedhetőek) A sérülés mértéke függ régi kibontásra kerülő nyílászáró típusából építési módjától. Szinte minden esetben a csere megtörténte után javításra van szükség, melyet a beépítés költsége nem tartalmaz, igény szerint külön adunk rá árajánlatot.

RAL beépítés

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik az új épületek tervezése, illetve régi házak korszerűsítése során az energia- és költségmegtakarítás figyelembevételére. A beépítés során egy ún. beépítési hézag keletkezik, melynek szigetelése rendkívül fontos, mert ha ez a szigetelés nedvességet tud felvenni, abban az esetben nagymértékben csökken a nyílászárók hő- és hangszigetelő képessége.

A nedves szigetelés a vakolaton repedéseket, penészfoltokat idéz elő, hőhidak alakulnak ki, amely energiaveszteséghez vezet. Erre nyújt optimális megoldást a nyílászárók RAL szerinti beépítése, melynek során a nyílászárók beépítésénél olyan speciális fóliákat és szalagokat alkalmaznak, amelyek szárazon tartják a purhab szigetelést és megakadályozzák, hogy az belülről nedvességet szívjon fel, valamint a külső oldalon a nedvesség kifelé távozzon belőle. A RAL beépítés alapvető feltételei a száraz épület, az egyenes, sima falkávák ill. körültekintő, előzetes felmérés.

Fénykép helye

Helyreállítási munkák

Cégünknél lehetőség van a bontás után keletkezett károk helyreállítására, habhézag takarásra, kőműves munkák elvégzésére. Szakembereink gyorsan, pontosan és tisztán dolgoznak.

Vásárlás utáni szerviz

Az ablakvásárlás után sem hagyjuk Ügyfeleiket magukra. Amennyiben bármilyen információra vagy segítségre lenne szükségük, úgy szívesen áll az Önök rendelkezésére.

Garancia 1 év teljes körű és 5 év szavatosság

Az általunk forgalmazott nyílászárókra a gyártó által megadott garanciális és szavatossági feltételek érvényesek. Az általunk elvégzett beépítésre 1 év garanciát vállalunk. Az ügyfél/megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésre cégünk nem vállal garanciát. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az ügyfelet terheli.

Telefon: 06-20/8052-383

Cím: 7020 Dunaföldvár, Fehérvári u. 80.

E-mail: info@szilkerablak.hu